Multiple Facets of Solidarity – Save the date!

Multiple facets of Solidarity Conference - save the date

Solidaritatea a devenit un subiect foarte discutat in ultima vreme si noi suntem convinsi ca ea se poate exprima cel mai bine prin voluntariat.

Te invitam asadar la o conferinta in cadrul careia sa exploram impreuna fetele solidaritatii si mai mult decat atat, modalitatile in care ne putem implica, efectele pe care le pot avea actiunile noastre asupra celor din jur dar si impactul pe care o experienta de voluntariat il poate avea asupra noastra. Afla mai multe

CreaTYV – Newsletter 3

nl 3 mic

Am mai facut cativa pasi in CreaTYV, proiectul nostru pe tema voluntariatului intergenerational. Va invitam sa aflati mai multe detalii aici. Afla mai multe

EVS – UMvoluntariis – Braga, Portugalia

EVS Braga

Localitatea desfasurarii stagiului: Braga, Portugalia

Perioada stagiului EVS: 2 luni, 1 septembrie 2018 – 31 octombrie 2018

Organizatia coordonatoare: Universitatea din Minho (UMinho)
Afla mai multe

Intr-o singura saptamana, peste 5.000 de romani au spus DA voluntariatului

SNV 2018

Comunicat de presa – 22.05.2018

In perioada 14-20 mai 2018, voluntari de varste diferite din 32 de judete ale tarii s-au mobilizat cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV), pentru a-si arata implicarea in cele 63 de comunitati in care activeaza, din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi sau Timisoara pana in Medgidia, Pietrari, Valea Calugareasca sau Saschiz. SNV este un eveniment anual aflat la cea de-a saptesprezecea editie, initiat si coordonat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat cu intentia clara de a dovedi ca si in Romania oamenii fac voluntariat si organizatiile si institutiile de asemenea recunosc aceasta valoare si o promoveaza.

Afla mai multe

Build Solid Ground

SG_EU_Powerpoint_TMP

Build Solid Ground: Dezvoltarea intelegerii critice si a implicarii active pentru Obiectivul de Dezvoltare Durabila “SDG11″ si “Noua Agenda Urbana 2030″ (Habitat III), pentru promovarea dreptului la locuire, dreptului la proprietate imobiliara si a oraselor durabile si sustenabile. 

Din luna noiembrie 2017, am pornit cu mult elan intr-o noua aventura. Sub titlul si in cadrul proiectului Build Solid Ground, se concentreaza eforturile a 14 organizatii puternice din Europa de a facilita implicarea activa a cetatenilor europeni in sustinerea dezvoltarii sustenabile globale, prin cresterea nivelului de constientizare si a educatiei in acest domeniu.

Afla mai multe

Contact

provobis@provobis.ro
Tel./Fax: 004-0264-412 897
Program: 09:00-17:00
Cluj-Napoca | Romania

Afilieri