Despre anul meu de EVS

Aflându-mă aici, în fața documentului alb, mă întrebam cum aș putea vreodată să exprim în cuvinte ce a însemnat EVS sau Serviciul European de Voluntariat pentru mine- o experiență UNICĂ pentru fiecare în parte. Așadar, cititorule, îmi voi da toată silința ca acum, la aproape câteva luni de la încheierea proiectului, să surprind cât mai bine ce s-a întâmplat pe parcursul acelui an pe care l-am petrecut în Polonia. Iar la final, voi fi fericită dacă am reușit să te fac măcar curios, dacă nu chiar interesat să-ți creezi propriile tale amintiri și întâmplări EVS.

Afla mai multe

Cautam asistent de proiect

Cautam asistent de proiect pentru SNV ed.18

Unde: Cluj-Napoca
Timp de lucru: norma partiala
Perioada: 4 luni – martie-iunie 2019

Experienta: Entry-level

  Afla mai multe

Ce facem la pensie?

46503353_2563576386987652_8468601323506368512_nNu am mai fost de mult la un training care sa ma faca sa ma gandesc asa de mult la pensie; la cum va arata viata mea in cateva zeci de ani si mai ales, sau mai bine zis, cum as putea s-o fac sa arate. Recunosc de pe acum: lucrurile suna mult mai bine decat as fi crezut. Afla mai multe

Ajutandu-i pe ceilalti te ajuti pe tine! – Testimonial Andrei Abrudan

Salut, ma numesc Andrei Abrudan si sunt chirurg intern. Imi folosesc cunostintele si pregatirea medicala pentru a voluntaria in diverse colturi ale lumii. Cred ca medicii pot face si mai mult bine atunci cand nu se rezuma doar la a lucra intr-un spital si la a face „multi” bani. Voluntariatul international mie mi-a oferit mai mult decat mi-am putut imagina – mi-a dat ocazia sa profesez si sa calatoresc in acelasi timp.

Hello, my name is Andrei Abrudan and I’m an intern surgeon. I use my medical training and knowledge in different corners of the world as an international volunteer. As doctors we can do more than just work in a hospital and make “a lot” of money; for me this job gave me more than I can imagine. I can do what I like and travel in the same time.

Afla mai multe

EVS mi-a schimbat in bine viata

Buna! Sunt Andreea si va voi descrie experienta mea de voluntariat in cadrul SEV, experienta care a inceput la cateva zile dupa ce am implinit 28 de ani.

Hi! I’m Andreea and you’re about to read about my EVS experience, which started a few days after turning 28 years old.

Afla mai multe

Contact

provobis@provobis.ro Tel./Fax: 004-0264-412 897 Program: 09:00-17:00 Cluj-Napoca | Romania

Afilieri