Cristina Rigman

VOLUNTAR

Cristina face parte din echipa din 2003, ocupand diverse pozitii in cadrul organizatiei in aceasta perioada si avand ca responsabilitati managementul general al organizatiei, dezvoltarea strategica, dezvoltarea de proiecte si programe, scriere de proiecte, gestionarea relatiilor externe ale Pro Vobis, activitati de training si consultanta.

Incepand din octombrie 2015 Cristina este presedinte al Centrului European de Voluntariat – CEV, structura de reprezentare a centrelor de voluntariat si structurilor de dezvoltare a voluntariatului la nivel european, organizatie la care Pro Vobis este afiliat din 2001. Ea a pastrat aceasta pozitie si dupa plecarea ei din echipa executiva, in martie 2017, continuand sa reprezinte Pro Vobis in forul decizional al CEV, in calitate de voluntar. Cristina este licentiata in Stiinte Politice si a absolvit un Master in Managementul Serviciilor Publice si Dezvoltare Comunitara in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii.

Dezvoltarea ei profesionala imbina activitatea practica de management, dezvoltare organizationala si influentarea politicilor publice cu activitatea de cercetare pe teme legate de societatea civila, participarea civica, democratizare, voluntariat, responsabilitate sociala, analiza, influentarea si dezvoltarea politicilor publice.

Contact

provobis@provobis.ro Tel./Fax: 004-0264-412 897 Program: 09:00-17:00 Cluj-Napoca | Romania

Afilieri