Apel pentru nominalizari: Portret de Voluntar” – Editia a III-a

”Portret de Voluntar” este o publicatie care isi propune sa surprinda diversitatea voluntarilor si a activitatilor pe care acestia le desfasoara. Pro Vobis va invita sa propuneti un portret de voluntar de colectie pentru editia a treia a publicatiei, care va fi lansata ca in fiecare an cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarilor, 5 decembrie 2009.

Publicatia s-a bucurat de un succes deosebit cu ocazia primelor doua editii, devenind deja pentru multe organizatii un mijloc recunoscut de a evidentia meritele voluntarilor si de a le multumi pentru implicarea si daruirea lor! Avand in vedere ca numarul voluntarilor nominalizati s-a dublat de la an la an, pentru editia din 2009 va fi facuta o selectie a voluntarilor nominalizati, fiind inclusi in publicatie numai 50 de voluntari.

Selectia se va face pe baza domeniului de activitate si a tipului de activitate desfasurat de voluntar, precum si pe baza numarului de ore de voluntariat, asa cum apar ele descrise in formularul de nominalizare. Pro Vobis isi rezerva dreptul de a selecta voluntarii astfel incat sa raspunda scopului primordial al acestei publicatii, acela de a evidentia diversitatea tipurilor de activitati pe care voluntarii le pot face si diversitatea voluntarilor. Mentionam ca vor fi acceptate numai nominalizari individuale (nu se accepta nominalizarea de grupuri de voluntari), iar voluntarii care au fost inclusi in primele doua editii ale publicatiei nu vor mai fi inclusi in editia curenta.

Pentru a nominaliza o voluntara/un voluntar, va rugam sa descarcati si sa completati fisa de nominalizare si sa o trimiteti insotita de doua fotografii ale voluntarului nominalizat (una tip portret si una reprezentativa pentru activitatea sa de voluntariat) si sigla organizatiei care nominalizeaza, ambele in format vectorial sau .jpg rezolutie 300 dpi, la adresa de e-mail voluntar@provobis.ro. Va rugam sa atasati fotografiile la mesaj, nu sa le includeti in documentul Word! Data limita pentru primirea fiselor de nominalizare este luni 26 octombrie 2009, persoana de contact Ramona Dragomir, Coordonator Programe. Publicatia va fi disponibila atat in format electronic, cat si pe hartie. Puteti descarca aici editia din 2007, respectiv aici editia 2008 a acestei publicatii.