Multiple Facets of Solidarity – Save the date!

Solidaritatea a devenit un subiect foarte discutat in ultima vreme si noi suntem convinsi ca ea se poate exprima cel mai bine prin voluntariat.

Te invitam asadar la o conferinta in cadrul careia sa exploram impreuna fetele solidaritatii si mai mult decat atat, modalitatile in care ne putem implica, efectele pe care le pot avea actiunile noastre asupra celor din jur dar si impactul pe care o experienta de voluntariat il poate avea asupra noastra.

Vom vedea impreuna tipuri de programe sau proiecte care implica voluntari la nivel local, european si international. Ne vom bucura de exemple de initiative locale, vom vedea ce oportunitati ofera Corpul European de Solidaritate (European Solidarity Corps) si ne vom initia in ceea ce inseamna voluntariat pentru dezvoltare.

Vom explora motivele pentru care voluntarii sunt dispusi sa-si aloce timpul si resursele pentru a-i ajuta pe altii. Vom afla care sunt beneficiile pe care le identifica ei la finalul activitatii si posibilitatile pe care le avem noi pentru a ne exprima in acest mod solidaritatea.

Conferinta „Multiple Facets of Solidarity – Find your volunteer experience” va avea loc pe 12 septembrie 2018, la Cluj-Napoca si se va desfasura in limba engleza, fiind organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

Ea face parte din proiectul SolidAlCiti, coordonat de CSV Sodalis Salerno, Italia, in cadrul caruia Pro Vobis este unul din cei 16 parteneri europeni, fiind finantat prin programul Europa pentru Cetateni.

Esti interesat si vrei sa participi? Inscrie-te la noutati

Completand acest scurt FORMULAR ne dai permisiunea explicita de a te tine la curent cu noutatile, invitati, speakeri si agenda evenimentului. In plus, vei fi printre primele persoane care pot solicita suport pentru participare!

 

Multiple Facets of Solidarity