Corina Pintea

DIRECTOR EXECUTIV

Din martie 2017, Corina a preluat conducerea organizatiei, asigurand managementul general al acesteia, dezvoltarea de proiecte si programe, coordonarea proceselor financiare, gestionarea echipei, dar pastrand in continuare si coordonarea procesului de trimitere de voluntari prin Corpul European de Solidaritate. De asemenea, Corina sustine activitati de training si consultanta, reprezinta organizatia la evenimente nationale si internationale, coordoneaza proiecte si voluntari (in special cei peste 115 voluntari SEV/CES trimisi de Pro Vobis pana in prezent, dar si echipele de voluntari din companii implicate in actiunile programului Win Win) si promoveaza cu pasiune voluntariatul peste tot pe unde ajunge.

Corina face parte din echipa Pro Vobis din noiembrie 2006, luand prim contact cu conceptul de voluntariat in 2003 in timpul unei burse de studii in Statele Unite ale Americii, care avea si o componenta de serviciu comunitar. A debutat cariera ei in sectorul ONG ca si voluntar coordonator al proiectului „Elevi pentru comunitate”, in cadrul Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN), devenind mai apoi coordonator de programe al acestei organizatii in perioada septembrie 2005 – octombrie 2006. Angajarea ei ca manager financiar al Pro Vobis in noiembrie 2006 s-a bazat pe studiile economice pe care le poseda, fiind absolventa a Facultatii de Stiinte Economice, sectia Relatii Economice Internationale si a unui Master in Managementul Resurselor Umane. Corina a mai ocupat functia de Director Executiv al organizatiei in perioada iulie 2009 – februarie 2012.

corina email

Diana Bere

DIRECTOR DE PROGRAME SI TRAINER Diana dezvolta si coordoneaza programele si un numar de proiecte marca Pro Vobis. Activitatea ei include realizarea de […]