Experienta EVS – George Manea

Cum sa nu recomanzi cuiva o experienta noua din care scapi cu viata? Orice nu te omoara te face mai puternic, e clasica vorba. Acum imagineaza-ti ca nu iti recomand sa sari intr-o cusca cu lei, ci sa te eliberezi de stresul zilnic si sa intri putin in modul de aventura, de explorare.

O sgeorgea-ti lipseasca multe din conforturile pe care le ai deja pentru ca nu poti fizic sa le iei cu tine. Dar, pentru mine, acesta a fost unul din cele mai bune aspecte, asa simti schimbarea, cand nu mai ai ce aveai inainte esti fortat sa fi prezent, pe faza si sa te refaci. Partea cea mai buna la schimbarile mari, ca si in terapie, e ca urmeaza sa refaci multe aspecte la tine, tinzi sa te reconstruiesti. Doar ca o sa uiti cum erau multe dintre aspecte sau o sa iti aduci aminte de aspecte ce nu iti placeau si voiai de mult sa le schimbi si ghici ce? Acum este ocazia perfecta.

Tot ce trebuie e un mic pas, pentru mine a fost o seara in care am scris un mail si am atasat un CV, de acolo a mers totul de la sine.

Poate parea ciudat dar de multe ori simt cu adevarat importanta unui lucru sau a unei persoane atunci cand devine limitat sau greu accesibil. Te face sa-ti reintegrezi, mai matur, viziunea asupra obiectului in cauza si asupra lumii ca intreg, invatand constant pe parcurs.

george la skiDin EVS am castigat dragoste, uimire, efort sustinut, tone de adaptabilitate, multe zambete si connexiuni.

Intoarcerea acasa nu e o intoarcere, este tot mers inainte, m-am intors si am completat ce puteam completa doar acasa iar acum voi merge inainte, in alta aventura.

EVS nu a fost cel mai important lucru din viata mea, nu vreau sa zic asta, vreau sa cred ca am avut o viata interesanta si provocatoare si inainte. Dar, in mod cert, a fost un moment real de schimbare, de redefinire care ma indreapta spre maturitate, independenta si mai multa adaptabilitate. EVS chiar conteaza in progresul meu de a devenii varianta mea cea mai benefica. Mie si celor din jur!

 

Go for EVS! It’s free and flippin’ fun!

Cu drag,

George

PS: George ne mai povesteste si altfel decat in cuvinte! Va recomandam sa dati drumul la sonor :).21766821_1706560869415481_1348383961712415163_n