Conferinta europeana „The Volunteer Manager: Key to Excellency in Volunteer Management”

anunt

Actualizare: Deoarece toate locurile au fost ocupate, nu se mai pot efectua inscrieri la acest eveniment. 

Pro Vobis anunta cu bucurie evenimentul care va aduce la Bucuresti, intre 7-8 aprilie 2016, reprezentantii centrelor de voluntariat membre CEV – Centrul European de Voluntariat, reteaua europeana care reuneste peste 80 de centre de voluntariat nationale, regionale si locale si alte structuri de suport pentru voluntariat.

Participanti

Conferinta europeana „The Volunteer Manager: Key to Excellency in Volunteer Management” va reuni 120 de participanti si este deschisa tuturor profesionistilor din Romania si din Europa interesati de cresterea calitatii si recunoasterii muncii managerilor de voluntari si care activeaza in organizatii sau institutii care implica voluntari, la nivelul autoritatilor sau in companii responsabile social.

Ce va propunem

Va invitam sa va inscrieti la acest eveniment:

 • pentru a participa la prezentari si discutii pe tema
   • standardelor de calitate in lucrul cu voluntarii,
   • a profilului ocupational al managerului de voluntari,
   • a instruirii managerilor de voluntari
   • a validarii competentelor acestora
 • pentru a beneficia de ateliere de dezvoltare profesionala utile in lucrul cu voluntarii, sustinute de specialisti din tarile partenere si din Romania
 • pentru a fi inspirat de povestile de viata din domeniul voluntariatului ale vorbitorilor invitati
 • si, nu in ultimul rand, pentru networking profesional de clasa europeana!

Vom continua sa comunicam in perioada urmatoare mai multe detalii despre atelierele din cadrul conferintei si despre moderatorii si vorbitorii invitati. 

Inscriere

Pentru informatii suplimentare si inscrieri la conferinta, va rugam sa accesati pagina conference.provobis.ro. Va asteptam!

Despre proiect

Conferinta face parte din proiectul „Wake-Up Call: Volunteer Manager Role”, implementat in perioada noiembrie 2014 – aprilie 2016 de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat (RO) in parteneriat cu SMART (HR), Önkéntes Központ Alapítvány – ÖKA (HU), Platforma dobrovoľníckych centier a organizácií (SK) si brivpratigais.lv (LV), finantat prin programul Erasmus+. Evenimentul este organizat in colaborare cu CEV – Centrul European de Voluntariat si organizatiile sale membre din Romania.