Lansarea publicatiei ”Portret de Voluntar”

Pro Vobis a marchat Ziua Internationala a Voluntarilor in 5 decembrie 2007 prin lansarea publicatiei ”Portret de Voluntar”, material publicat sub egida Campaniei Nationale pentru Promovarea Voluntariatului „E timpul sa fim altfel!”.

Publicatia reuneste 40 de portrete de voluntari diversi, care activeaza in domenii diferite si in localitati diferite din Romania. Publicatia prezinta activitatea voluntarilor, ce au invatat acestia din activitatea de voluntariat si ce spun colegii sau beneficiarii despre munca lor voluntara. ”Portret de Voluntar” se doreste un instrument de clarificare a intrebarilor cu privire la cine sunt si ce fac voluntarii in Romania si o modalitate de a multumi public tuturor voluntarilor pentru munca lor.

Publicatia va fi distribuita gratuit in cadrul evenimentelor organizate sub egida campaniei ”E timpul sa fim altfel!”. Descarca aicipublicatia in format electronic (21 MB). Pentru informatii si comenzi, contactati Pro Vobis la tel/fax 0264 412897, e-mail pr@provobis.ro, persoana de contact Ramona Dragomir, Asistent comunicare.