Training SMV: Cum monitorizam si evaluam voluntarii?

Lansam al patrulea modul de training din Scoala Managerilor de Voluntari_editia de primavara!

Modulul 4: “Cum monitorizam si evaluam voluntarii?”

Discutam despre diferenta dintre monitorizare si evaluare, despre cum ne planificam procesul de evaluare si cum putem folosi datele obtinute in urma evaluarii voluntarilor si mai ales a evaluarii programelor de voluntariat. In procesul de invatare veti beneficia de exemple concrete si de o sesiune dedicata de Q&A. Participand la acest modul veti pleca cu raspunsuri la intrebari precum:

  • Cine mai are timp si de monitorizare?
  • Ce instrumente pot folosi?
  • Cand si cum evaluez voluntarii?

Acest modul se desfasoara sub egida Scolii Managerilor de Voluntari_editia de primavara si este ultimul dintr-o serie de 4 module intensive de training a cate 4 ore, pe care vi le oferim in perioada februarie – martie 2016.

Cand:

Marti, 22 martie, orele 13-17

Unde:

Cluj-Napoca, Centrul de Training Pro Vobis de pe str. Virgil Fulicea nr. 1 ap.1

Nr. locuri:

Max. 15

Trainer:

Cristina Rigman (Pro Vobis) – trainer acreditat ANC cu peste 15 ani de experienta si peste 70 de cursuri sustinute

Taxa de participare:

  • 75 RON pentru cei care doresc sa participe doar la acest modul

Inscriere:

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere, dupa care veti fi contactati via e-mail. Confirmarea locului se face in urma achitarii taxei de inscriere pana cel tarziu in data de 28 februarie. Au prioritate la rezervarea locurilor persoanele care opteaza pentru inscrierea la mai multe module SMV. Pentru alte informatii sau intrebari va rugam sa ne contactati la adresa training@provobis.ro.

Despre noi

Scoala Managerilor de Voluntari este un eveniment Pro Vobis – Centrul National de Resurse de Voluntariat care isi propune sa ofere sprijin organizatiilor si institutiilor care lucreaza cu voluntari in vederea cresterii calitatii implicarii voluntarilor si cresterii calitatii experientei de voluntariat. Misiunea noastra este de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati si de a promova voluntariatul in Romania ca resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea. Pro Vobis a crescut dintr-o organizatie umanitara infiintata de voluntari in 1992 la Cluj-Napoca intr-un centru de voluntariat de succes care, inca din 2002, actioneaza la nivel national prin proiecte inovatoare, campanii de advocacy, evenimente de anvergura, resurse, si servicii de training pentru manageri de voluntari si servicii de consultanta pentru ONGuri si institutii. Pro Vobis este afiliat la Centrul European de Voluntariat avand astfel acces la resurse externe care ne ajuta sa dezvoltam servicii si proiecte inovative si la standarde inalte de calitate.