Ne ❤ coordonatorul de voluntari

Pro Vobis dă sfoară în țară – am pornit în căutare de schimbă-lume!

De mai bine de 27 de ani credem în puterea faptelor bune și ne punem energia și experiența în folosul promovării voluntariatului în România.

Știm că de multe ori noi – oamenii din ONG-uri – lucrăm pentru cauzele în care credem, însă nu ne oprim suficient de des pentru a ne uita și la ce reușim să clădim în jurul nostru. Cu toate acestea, în drumul spre a face lumea un loc mai bun, cu siguranță ați reușit să adunați o doză sănătoasă de inspirație – în special uitându-vă cu mândrie la cei care fac parte chiar din organizația voastră și la cei care coagulează forțele voluntarilor.

Pe 5 noiembrie sărbătorim Ziua Internațională a Managerilor de Voluntari!
Vrem să ne folosim de această ocazie pentru a-i cunoaște și a le recunoaște meritele celor care reușesc să fie o adevărată forță de mobilizare în organizațiile din care fac parte – coordonatorii de voluntari. Așadar, alătură-te nouă în această celebrare și mulțumește-i coordonatorul de voluntari din echipa ta, pentru munca pe care o depune și pentru modul în care reușește să inspire și să provoace zi de zi voluntarii să fie mai buni și mai implicați în comunitățile din care fac parte!

Trimite-ne o poză a coordonatorului tău de voluntari preferat și spune-ne într-un paragraf ce îl face să fie special și de ce te mândrești cu el/ea. Mulțumește-i din partea echipei tale și noi o să fim mâna ta dreapta în a răspândi vestea priceperii și dedicării sale!

Trimite-ne nominalizarea ta pe adresa de email programe@provobis.ro, până cel târziu pe 4 noiembrie 2019, iar noi o vom adăuga în albumul super-coordonatorilor de voluntari din campania pe care o vom desfășura pe pagina noastră de Facebook, pe data de 5 noiembrie – „Ne coordonatorul de voluntari!”

Nominalizările vor avea acest format, așa că nu uita să ne trimiți toate elementele care apar aici, inclusiv sigla organizației tale:

Suntem aici pentru orice alte întrebări ai și sperăm să ne accepți invitația! Pe voluntari îi recunoaștem de multe ori, hai să nu uităm de cei care îi coordonează!

Cu poftă de împărtășit inspirație și povești frumoase despre coordonatorii de voluntari din toată țara,

Echipa Pro Vobis