Organizatii din toate colturile tarii, nominalizati-va voluntarii!

Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat va invita sa propuneti un portret de voluntar de colectie pentru editia a doua a publicatiei PORTRET DE VOLUNTAR.

Datorita succesului pe care aceasta publicatie l-a avut anul trecut, a reactiilor primite si datorita faptului ca acesta s-a dovedit un mijloc foarte util pentru promovarea voluntariatului, reflectarea activitatilor pe care le realizeaza in mod curent voluntarii, cat si pentru recunoasterea meritelor acestora, Pro Vobis a decis sa publice editia a doua a publicatiei. ”Portret de Voluntar” isi propune sa surprinda diversitatea voluntarilor si a activitatilor pe care acestia le desfasoara. Brosura va cuprinde anul acesta 30 de portrete care ilustreaza cat mai complet diversitatea oamenilor si a faptelor acestora!

Publicatia va fi disponibila atat in format electronic, cat si pe hartie, atat in limba romana cat si in versiunea engleza. Pentru a viziona editia din 2007 click aici. Daca lucrati cu voluntari dedicati muncii lor, pe care doriti sa ii rasplatiti in mod public pentru eforturile pe care le-au depus in sau prin intermediul organizatiei dvs., va invitam sa folositi aceasta oportunitate pentru a-i nominaliza sa apara in paginile acestei brosuri.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa descarcati aici fisa de nominalizare, sa o completati si apoi sa ne-o trimiteti impreuna cu 2 fotografii ale persoanei propuse (o poza tip portret si alta care sa reflecte activitatea de voluntariat) la adresa de e-mail voluntar@provobis.ro, pana in data de vineri 7 noiembrie 2008 (persoana de contact Corina Ardelean, coordonator voluntari).

Publicatia va fi lansata cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarilor – 5 decembrie 2008 si va fi difuzata la organizatii si institutii din intreaga tara.Nota: Nu vor fi acceptate nominalizari ale unor grupuri de voluntari, ci doar nominalizari individuale. De asemenea, voluntarii care au fost inclusi in prima editie a acestei brosuri nu vor mai putea figura in editia din acest an.