Proiectul REVEAL isi prezinta rezultatele

Pro Vobis a participat in Chieti la intalnirea finala a proiectului REVEAL pentru prezentarea rezultatelor si pentru a explora noi oportunitati de colaborare.

logo_revealProiectul REVEAL, co-finantat de Programul Invatare pe tot Parcursul Vietii al Comisiei Europene si-a propus sa dezvolte mecanisme, instrumente si cursuri pentru a imbunatati si pentru a capacita agentii de voluntariat, pentru a eficientiza si maximiza impactul voluntariatului in interiorul si chiar in afara organizatiilor, si nu in ultimul rand pentru profesionalizarea resurselor umane si imbunatatirea pe termen lung a impactului pe care il pot avea activitatile de voluntariat.

LLP

Partenerii consortium-ului international s-au intalnit in Chieti in zilele de 22-23 noiembrie pentru incheierea proiectului si pentru a explora noi oportunitati pentru implementarea cu succes a REVEAL. Totodata consortium-ul a gazduit conferinta finala sustinuta pentru publicul larg la Palazzo de’Mayo, Chieti, avand participarea Agentiei Nationale Italiene INDIRE si a Eurodesk Italia. La eveniment au participat reprezentanti ai academiei, autoritati locale si sectorul voluntariatului (atat voluntari, cat si asociatii). Partenerii au avut ocazia sa prezinte rezultatele obtinute, subliniind impactul voluntariatului la nivel individual si profesional in dezvoltarea oamenilor. Evenimentul a insemnat o oportunitate unica pentru a ilustra realizarile proiectului si pentru a explora canale institutionale de suport si promovare.

Rezultatele proiectului si descrierea detaliata a modelul propus de REVEAL sunt disponibile online pe site-ul dedicat: www.revealvolunteering.eu unde puteti gasi modalitatea prin care va puteti implica, impartasi experiente si cum puteti folosi instrumentele disponibile (autoevaluarea, cursurile de formare, platforma interactiva).