Scoala Managerilor de Voluntari _ editia de primavara

Pro Vobis lanseaza, la Cluj-Napoca, prima editie a Scolii Managerilor de Voluntari (SMV), pentru organizatiile si institutiile care implica voluntari.

Seria de 4 module a cate 4 ore, care au loc din 2 in 2 saptamani, este gandita special pentru a va oferi informatii, modele, instrumente, exemple practice si raspunsuri la cele mai importante aspecte ale managementului  voluntarilor:

SMV se bazeaza pe sistemul de management al voluntarilor in 9 pasi, folosit si testat de Pro Vobis in cei peste 15 ani de consultanta si training in domeniul gestionarii voluntarilor si al programelor de voluntariat. Modulele se bazeaza pe metodologii interactive care faciliteaza transferul de informatii si acumularea de cunostinte si includ studii de caz si simulari ale unor situatii cu care managerii de voluntari se intalnesc in mod frecvent.

La finalul celor 4 module, absolventii Scolii Managerilor de Voluntari vor primi diplome de participare.

Our trainersTraineri:

Locatia:

  • Cluj-Napoca, Centrul de Training Pro Vobis, str. Virgil Fulicea nr. 1 ap.1

Taxa de inscriere:

  • 240 RON pentru acces la toate cele 4 module ale Scolii Managerilor de Voluntari_editia de primavara
  • 75 RON /modul, pentru cei care doresc sa participe doar la unul sau o parte din module

BONUS!

Pe langa sectiunea de Q&A de la finalul fiecarui modul, absolventii Scolii Managerilor de Voluntari beneficiaza gratuit de 30 de zile* de consultanta din partea trainerilor Pro Vobis pe subiectele abordate in cadrul modulelor, ceea ce inseamna ca ne puteti trimite intrebari aparute pe parcursul implementarii celor invatate si veti primi raspunsuri personalizate.

* de la data incheierii Scolii.

Inscriere:

Inscrierea la SMV_editia de primavara (la unul sau mai multe module) se face prin completarea formularului de inscriere, dupa care veti fi contactati via e-mail. Confirmarea locului se face in urma achitarii taxei de inscriere, cu cel putin 2 zile inainte de data la care este planificat fiecare modul. Numar maxim de locuri disponibile: 15 / modul. Au prioritate la rezervarea locurilor persoanele care opteaza pentru inscrierea la toate cele 4 module SMV. Pentru alte informatii sau intrebari va rugam sa ne contactati la adresa training@provobis.ro.

Despre noi

Scoala Managerilor de Voluntari este un eveniment Pro Vobis – Centrul National de Resurse de Voluntariat care isi propune sa ofere sprijin organizatiilor si institutiilor care lucreaza cu voluntari in vederea cresterii calitatii implicarii voluntarilor si cresterii calitatii experientei de voluntariat. Misiunea noastra este de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati si de a promova voluntariatul in Romania ca resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea. Pro Vobis a crescut dintr-o organizatie umanitara infiintata de voluntari in 1992 la Cluj-Napoca intr-un centru de voluntariat de succes care, inca din 2002, actioneaza la nivel national prin proiecte inovatoare, campanii de advocacy, evenimente de anvergura, resurse, si servicii de training pentru manageri de voluntari si servicii de consultanta pentru ONGuri si institutii. Pro Vobis este afiliat la Centrul European de Voluntariat avand astfel acces la resurse externe care ne ajuta sa dezvoltam servicii si proiecte inovative si la standarde inalte de calitate.