Servicii pentru companii

Credem cu tarie in potentialul companiilor de a contribui la o comunitate mai frumoasa. In Romania exista 4,37 milioane de angajati stabili in companii cu peste 4 salariati – oameni care detin abilitati pretioase nu doar pentru piata muncii, ci si pentru rezolvarea unor probleme care afecteaza societatea romaneasca. Voluntariatul este unul dintre mijloacele prin care compania dvs. se poate implica in comunitate, prin care isi poate dezvolta si motiva angajatii si prin care isi poate creste vizibilitatea ca actor comunitar.

Pro Vobis este membru EVEN – The Employee Volunteering European Network (fondata in 2013 la initiativa CEV – Centrul European de Voluntariat), membru CSR360 – o prestigioasa retea internationala de entitati interesate de responsabilitatea sociala, si este afiliata din 2013 evenimentului de voluntariat corporatist Give & Gain Day, derulat an de an de Business in the Community (BITC UK). Avem o echipa dinamica si creativa si o paleta larga de idei si contacte pe care suntem interesati sa le punem in slujba obiectivului de a oferi angajatilor firmei dvs. oportunitatile de voluntariat si prin urmare de dezvoltare, teambuilding si implicare in comunitate de care au nevoie. Pro Vobis a colaborat cu succes, de-a lungul timpului, cu companii precum 3Pillar, 360Insight, CHEP, Gameloft, IBM, MDM Group, OMV Petrom, Pfizer, Recognos, SDL, Selgros Cluj, Ursus si Yardi,  in sfera voluntariatului corporatist.

Abordarea WIN WIN

Prin programul nostru WIN WIN, va propunem sa cream, impreuna, actiuni sau programe inovative si eficiente de voluntariat corporatist, care sa satisfaca atat nevoile comunitatii, cat si interesele dvs. de afaceri.

Pro Vobis ofera o paleta larga de servicii:

  • organizarea de actiuni de voluntariat corporatist cu angajatii dvs. (in timpul programului) / sprijinit de angajator (in afara programului)
  • evaluarea intereselor angajatilor dvs. si consultanta personalizata pentru dezvoltarea unor actiuni punctuale sau programe de voluntariat pe termen mediu si lung, care sa raspunda intereselor angajatilor si politicii de CSR a companiei;
  • training pentru angajatii dvs. (voluntari, coordonatori, specialisti CSR) pe teme de CSC – Dezvoltarea competentelor civice ale angajatilor, MV.CSR – Managementul Programelor de Voluntariat in context CSR, VSA – Voluntariatul sprijinit de angajator;
  • activitati nonformale si de teambuilding ale echipelor dvs., prin voluntariat;
  • servicii de matching cu organizatii sau institutii care au nevoie de voluntari;
  • gestionarea unor competitii si scheme de granturi destinate unor parteneri comunitari selectati pe baza intereselor de CSR ale companiei sau pe baza cauzelor sprijinite de angajatii sai;
  • dezvoltarea de resurse personalizate (informationale sau multimedia) pe teme de voluntariat (de ex. Ghidul Voluntarului din Tara lui Andrei, la care am contribuit);
  • prezentari pe teme de voluntariat, facilitarea de seminarii si conferinte pe teme de voluntariat in context CSR.

Detalii despre cateva dintre colaborarile noastre anterioare gasiti pe www.win-win.ro.

Cum lucram?

Primii pasi:
2. Stabilim o intalnire pentru a purta o discutie informala despre nevoile de CSR ale companiei sau despre detaliile proiectului in cauza si va trimitem materiale informative generice.
3. Daca viziunile si modurile noastre de lucru coincid, cautam oportunitati si solutii cat mai potrivite pentru solicitarea dvs.
4. Va transmitem o propunere scrisa, insotita de o propunere financiara.

Contractare si implementare:
5. Daca acceptati propunerea noastra, ne intalnim pentru a stabili detaliile exacte ale colaborarii.
6. Lucram impreuna la dezvoltarea detaliilor si implementam proiectul in parametrii agreati.

In plus, fara costuri suplimentare:
7. Evaluam la final rezultatele proiectului, culegem marturii si va transmitem un raport.
8. Primiti materiale foto/video de la eveniment.
8. Diseminam rezultatul colaborarii noastre prin canalele noastre de comunicare nationale si externe.

Pentru o oferta personalizata, va invitam sa ne contactati.

Marturii video din colaborari anterioare:

 

Contact

provobis@provobis.ro Tel./Fax: 004-0264-412 897 Program: 09:00-17:00 Cluj-Napoca | Romania

Afilieri