Testeaza-ti abilitatile in domeniul voluntariatului!

Coordonezi voluntari sau esti chiar tu voluntar? Testeaza-ti abilitatile in domeniile Management de proiect, Management financiar, Comunicare, Resurse Umane si Managementul Voluntarilor si creste eficienta voluntariatului in Europa!

Raspunde la intrebarile oferite de instrumentul de autoevaluare si apoi testeaza noile cursuri online de pe www.revealvolunteering.eu.

Platforma de e-learning a fost dezvoltata in cadrul proiectului REVEAL – Raising Effectiveness of Volunteering in Europe Through Adult Learning (2012-2013) – un proiect Grundtvig Multilateral finantat de Comisia Europeana si derulat de CSV Chieti din Italia impreuna cu 8 parteneri (printre care si Pro Vobis) din 6 tari europene (Italia, Marea Britanie, Suedia, Romania, Spania si Croatia). Scopul proiectului a fost acela de a creste eficienta si impactul voluntariatului in EU prin cresterea capacitatii celor care activeaza in domeniul voluntariatului. REVEAL si-a propus sa valorizeze cunostintele si competentele dobandite prin intermediul invatarii formale si non-formale si sa imbunatateasca gestionarea eficienta a voluntarilor. Totodata, un obiectiv important a fost acela de a crea o platfoma de invatare pentru sectorul de voluntariat – www.revealvolunteering.eu. Pe baza unei cercetari s-au dezvoltat solutii de invatare sub forma unor traininguri online si nu numai, cu scopul de a imbunatati sau de a dezvolta competentele celor implicati in domeniul voluntariatului. Platforma este disponibila in 6 limbi.