Saptamana Nationala a Voluntariatului 2013

SNV 2013 s-a derulat cu succes in saptamana 13-19 mai. Iata cateva cifre preliminare despre editia de acest an:

  • SNV a fost sarbatorit in 38 de judete din tara
  • prin peste 450 de activitati si evenimente cu, pentru sau despre voluntari
  • organizate de peste 200 de parteneri SNV (ONG-uri, scoli, gradinite, alte institutii, grupuri informale, etc.) dintre care cca jumatate sunt scoli si gradinite
  • care au implicat, impreuna, peste 15.000 de voluntari intr-o saptamana
  • in beneficiul a peste 100.000 de oameni!

In fiecare primavara, SNV mobilizeaza organizatii si institutii din intreaga tara care implica voluntari si care, in parteneriat cu companii responsabile social si autoritati locale, celebreaza voluntariatul prin sute de actiuni locale cu/pentru/despre voluntari. SNV este un eveniment national anual menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.

SNV inseamna evenimente de crestere a profilului voluntarilor in comunitate si actiuni de voluntariat public pentru: protectia mediului si animalelor, sprijinirea celor dezavantajati, apararea drepturilor omului, infrumusetarea si dezvoltarea comunitatii, promovarea valorilor culturale, sport si stil de viata sanatos, educatie si multe altele!

Intra pe www.voluntariat.ro/snv pentru detalii sau acceseaza pagina Facebook a evenimentului pentru poze din intreaga tara!