SNV intinde covorul rosu. Start comenzi tricouri!

Pentru a sarbatori voluntarii si programele din spatele lor, ne imbracam de gala si intindem…tricoul rosu! Rosu este culoarea editiei numarul paisprezece a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, care va avea loc intre 11-17 mai 2015. Rosul reflecta pasiunea si dedicarea care insufleteste voluntarii in ajutorul pe care il acorda comunitatii, organizatiilor si beneficiarilor cu care lucreaza. Iar „Prinde gustul!” este sloganul cu care vom mobiliza in primavara aceasta voluntari din toate colturile tarii, prin intermediul organizatiilor, institutiilor, grupurilor de initiativa si a companiilor responsabile social pe care le reprezentati.

Saptamana Nationala a Voluntariatului
SNV editia a XIV-a, 11-17 mai 2015
Prinde gustul!

Va asteptam asadar cu mic cu mare sa deveniti partenerii nostri si sa fiti alaturi de Pro Vobis si SNV in sarbatoarea nationala a voluntariatului si in acest an.

Start comenzi tricouri personalizate SNV 2015!

Tricou SNV 2015Tricourile SNV sunt unul din simbolurile evenimentului. In fiecare an, SNV are o alta culoare prin intermediul tricourilor purtate de echipele de voluntari si coordonatorii din organizatiile din spatele lor. In explozia de activitati de voluntariat diverse care ia nastere in SNV, aceasta pata de culoare ne uneste dincolo de distanta, varsta, marime sau personalitate si creeaza un eveniment unitar. Voluntarii sunt sufletul SNV, iar tricourile sunt steagul pe care ei il flutura pentru a semnaliza intregii comunitati cauza comuna in care credem cu totii.

Specificatii tehnice tricouri SNV 2015:

 • Tricourile sunt din bumbac 100% sau o combinatie 90% bumbac cu 10% poliester.
 • Tricourile sunt personalizate fata-verso cu un imprimeu alb, conform imaginii atasate. Pe fata tricoului figureaza sloganul SNV „Prinde gustul voluntariatului!”, iar pe spate figureaza sigla SNV. Marimea suprafetei imprimate este aproximativ de marimea unei coli A5.
 • Marimile disponibile sunt S (mici), M (medii) si L (mari). Mentionam ca tricourile sunt putin mai mari decat marimile uzuale, prin urmare va recomandam sa comandati marimi mai mici.
 • Pretul tricourilor personalizate SNV 2015 este de 9 RON/tricou (fara transport). Acest pret acopera o parte din costul real al tricoului, Pro Vobis acoperind din surse proprii restul costurilor. Te rugam sa consulti sectiunea regulament pentru detalii privind transportul.

Cum comand?

Comenzile de tricouri SNV 2015 se realizeaza exclusiv prin acest formular, pana la data de 3 aprilie 2015. 

Regulament comenzi tricouri

1. Organizatiile care comanda tricouri SNV devin automat – prin trimiterea comenzii si acceptarea termenilor si conditiilor – parteneri locali SNV 2015. Ei vor fi inscrisi cu datele furnizate in formularul de comanda pe platforma SNV, care va fi lansata in saptamanile urmatoare impreuna cu noul site al evenimentului, gazduit la adresa www.saptamanavoluntariatului.ro (site in constructie). Statutul de partener local SNV 2015 presupune planificarea de evenimente cu/despre/pentru voluntari in perioada de derulare a Saptamanii Nationale a Voluntariatului (11-17 mai 2015), inscrierea acestora activitati in Calendarul National SNV 2015, organizarea lor cu implicarea voluntarilor locali si trimiterea unui scurt raport catre Pro Vobis pentru includerea in Raportul National SNV 2015.

2. Comanda minima este de 5 tricouri.

3. Comenzile se realizeaza exclusiv online, prin formularul disponibil la linkul de la sectiunea „Cum comand?”.

4. Plata va fi facuta exclusiv prin ordin de plata (OP) in contul specificat pe factura emisa de Pro Vobis in urma comenzii, pe baza facturii eliberate de Pro Vobis. Factura o veti primi electronic la adresa de email specificata in formularul de comanda si in original, in colet. Termenul de eliberare a facturii de catre Pro Vobis este de maxim 1-2 zile.

5. Termenul limita pentru comenzi este de 3 aprilie 2015. Atentie, comanda este considerata plasata doar din momentul receptionarii banilor sau a dovezii platii! Datorita procesului de productie, din pacate nu se pot lua in considerare comenzi ulterioare acestei date.

6. Nu este posibila schimbarea comenzii dupa efectuarea platii.

7. Modelul imprimat este standard si nu poate fi personalizat la cerere.

8. Tricourile vor fi expediate in saptamana 24-30 aprilie 2015, la adresa de livrare specificata in formularul de comanda.

9. Costurile de transport al coletelor cu tricouri vor fi suportate de organizatia voastra / destinatar. Expedierea coletelor se va realiza exclusiv prin Fan Courier, costul fiind cuprins intre 15 si 18 RON pentru coletele cu 5 pana la 20 de tricouri. Exceptie fac locatiile aflate in afara ariei de acoperire a curierului (va rugam sa consultati lista destinatiilor pe www.fancourier.ro), pentru care  va oferim alternativa expedierii prin Posta Romana, datorita costurilor ridicate de curierat.

10. Comenzile de minim 20 de tricouri beneficiaza de transport gratuit cu curierul.

11. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi in cazul in care organizatia nu si-a respectat angajamentul de a raporta activitatile derulate in editiile anterioare ale SNV sau in cazul in care activitatile propuse spre a fi derulate in SNV nu sunt potrivite cu scopul si natura evenimentului. Ne rezervam, de asemenea, dreptul de a onora comenzile doar in limita stocului disponibil de tricouri.

Ce este SNV?

SNV (Saptamana Nationala a Voluntariatului) este un eveniment national anual care are loc in fiecare primavara in a treia saptamana din luna mai, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.

In SNV au loc peste 450 de actiuni publice de voluntariat, targuri de oportunitati de voluntariat, petreceri si gale de premiere a voluntarilor, campanii de recrutare si promovare, sesiuni de informare si instruire, expozitii si lansari pe teme de voluntariat si multe altele. Cei aproape 200 de parteneri locali SNV sunt cei care organizeaza efectiv activitatile din cadrul SNV si care mobilizeaza voluntari, colaboratori, parteneri media si resurse locale pentru aceste activitati. Activitatile se deruleaza la nivel national, acoperind anual minim 38 de judete ale Romaniei. Pro Vobis coordoneaza la nivel national si sprijina financiar SNV. Evenimentul a fost initiat in Romania in 2002 de catre Pro Vobis, desfasurandu-se neintrerupt pana astazi, la cea de-a paisprezecea editie. Mai multe detalii despre SNV gasiti aici.

Ce oferim partenerilor locali SNV?

 • Afilierea cu un eveniment national cu o traditie de 14 editii
 • Sigla organizatiei voastre pe site, la sectiunea Parteneri locali
 • Promovarea activitatilor voastre in calendarul national SNV (online)
 • Tricouri personalizate SNV 2015 la pret redus
 • Bannere web SNV 2015
 • Machete pentru afise si fluturasi SNV
 • Prezenta in Raportul National SNV
 • Oportunitatea de a nominaliza voluntari in publicatia noastra „Portret de Voluntar”
 • Acces la webinarii pe teme de interes din sfera voluntariatului

Urmariti-ne pe www.facebook.com/saptamanaSNV pentru a ramane la curent cu anunturile noastre. In curand lansam noul site, platforma de inscriere a activitatilor SNV si multe surprize colorate!

5 moduri prin care puteti sprijini SNV

 • Like si Share public la pagina Facebook SNV pentru a raspandi vorba!
 • Devenind partener local si organizand activitati in perioada 11-17 mai 2015
 • Mobilizand un grup de voluntari locali pentru diverse activitati in SNV
 • Scriind despre SNV pe blog, pagina web sau pagina Facebook a organizatiei
 • Donand bani sau obiecte catre organizatii pentru a le sprijini sa deruleze activitati de voluntariat mai ample in SNV

Contact

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat
Cluj-Napoca | programe [a rond] provobis.ro | tel. 0264-412 897
www.facebook.com/saptamanaSNV