Voluntariat corporatist cu Selgros Cluj

In luna aprilie 2013, departamentul de PR al Selgros Cluj ne-a contactat pentru o posibila colaborare in cadrul unei actiuni de voluntariat pe care compania o organizeaza anual.

Astfel, in data de 18 aprilie 2013, Selgros Cluj a mobilizat 40 de angajati proprii si 30 de elevi ai Liceului Tehnologic “Stefan Pascu” in cadrul unei actiuni de voluntariat pentru igienizarea Caii Someseni din Cluj-Napoca. Voluntarii au curatat o portiune de 3 km. de pe care au adunat peste 100 de saci de deseuri si crengi. Pro Vobis a sprijinit organizarea echipelor de voluntari (multumim, Ghita Todica, pentru momentul de animatie!) si a imortalizat actiunea si impresiile voluntarilor intr-o serie de fotografii si un material video.

Au participat voluntari din toate departamentele si de la toate nivelele Selgros Cluj, de la directorul magazinului pana la casieri. Au avut parte de o experienta care a implicat atat munca, dar si multa distractie si timp petrecut in aer liber, o zi diferita fata de munca zilnica, care a adus impreuna oameni din departamente diferite care au lucrat cot la cot. La sfarsitul actiunii, dupa cateva ore de munca fizica, rezultatele erau palpabile si soseaua cu spatiile verzi inconjuratoare arata cu totul altfel decat in dimineata aceleiasi zile, prin contributia voluntarilor. Ziua de voluntariat s-a incheiat cu un moment de echipa in care directorul a multumit tuturor pentru implicare, dupa care s-a organizat un picnic binevenit.

Puteti viziona un scurt filmulet despre actiune si impresiile voluntarilor care au participat:

Mai multe detalii despre modul in care colaboram in sfera voluntariatului cu companiile responsabile social puteti gasi aici.