Volunteers, REVEAL your potential!

Lansam seria de ateliere “REVEAL Your Potential” pentru voluntari! Esti voluntar? Simti ca ai putea sa faci lucruri marete, dar esti la inceput de drum si, ca sa-ti pui ideile in practica, ti-ar prinde bine sa afli cateva notiuni de baza in managementul de proiect, managementul evenimentelor sau folosirea instrumentelor audio-vizuale? Inscrie-te gratuit la unul din atelierele pe care Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat le organizeaza pentru voluntari in perioada 21-23 iunie 2016:

  • Marti, 21 iunie, intre orele 16-18 – Introducere in Managementul evenimentelor
  • Miercuri, 22 iunie, intre orele 16-18 – Introducere in Instrumente audio-vizuale
  • Joi, 23 iunie, intre orele 16-18 -Introducere in Management de proiect

Di Atelierele vor avea loc la Centrul de Training Pro Vobis, str. Virgil Fulicea nr. 1. Ap.1, Cluj-Napoca, si vor fi sustinute de colega noastra Diana Bere, Manager Programe si Evenimente la Pro Vobis si Manager de Voluntari la TIFF.

Inscrieri: Pentru inscriere, te rugam sa completezi urmatorul formular online: http://goo.gl/forms/sUdLX30ZFlptgzId2

Detalii: Pentru detalii ne poti contacta la training@provobis.ro. Te asteptam cu drag!

***

Atelierele fac parte din proiectul european REVEAL II – Resurse Educationale Deschise – Cresterea eficacitatii voluntariatului in Europa prin Educatia Adultilor (sept. 2014 –  aug. 2016), implementat de CSV Italia si alti 11 parteneri, printre care si Pro Vobis, finantat de Comisia Europeana in cadrul programului Erasmus+, Actiunea Cheie 2.

 

Reveal your potential