25 DE ANI DE PRO VOBIS – EPISODUL 11

De la SDL pentru Pro Vobis cu drag!

Am avut norocul sa fim “gasiti” de catre Pro Vobis acum patru ani. Au venit la noi cu dorinta de a ne implica in Give and Gain Day – o initiativa marca Business in the Community pe care Pro Vobis o reprezinta in Romania.

gg1Ni se cerea participarea la “O masa calda”. A fost exact ce ne doream si noi. O oportunitate in care puteam implica voluntari din companie si nu doar cu munca de a pregati masa pentru cei care trebuiau ajutati – oamenii fara adapost, batranii de la azil sau copiii de la centrele de adapost, ci ni s-a oferit si sansa sa ajungem in contact cu cei pe care-i ajutam.

Impactul pe care l-a avut acest moment a fost determinant in sensibilizarea colegilor si a intelegerii a ce inseamna sa oferi si sa-i ajuti pe cei defavorizati si cu nevoi.

 

Felul in care Pro Vobis a organizat si gestionat acea actiune m-a convins ca este organizatia cu care vom lucra si-n viitor.

Cluj - G&G-1Iar viitorul s-a concretizat in fiecare an de atunci!

In anul 2015 am dat o mana de ajutor la Fundatia pentru Ingrijirea Varstnicului, Cluj unde ne-au impresionat povestile de viata a celor de acolo. Apoi am construit cuiburi pentru pasari in padurea Hoia alaturi de elevi de la scolile generale – o buna experienta sa venim in contact cu noua generatie si sa le oferim un exemplu de ce inseamna voluntariatul si implicarea in comunitate.

Anul acesta, colegii au avut sansa sa munceasca pentru amenajarea unei gradinite speciale care se ocupa de copiii proveniti din comunitatea cea mai saraca din zona – Pata Rat.

Iata asadar cum o intamplare de acum cativa ani in urma a dus la o colaborare in care zeci de colegi din SDL au dorit sa se implice activ deoarece au rezonat cu actiunile propuse.

Ce inseamna Pro Vobis pentru noi acum la implinirea a 25 de ani? Un grup de prieteni cu oameni carora le PASA!

Si asta inseamna totul. La multi Ani, ProVobis!

 

Cu stima si respect – Adrian GocanManager SDL Cluj-Napoca

gg2