Angajatii Electronic Arts Inc. se implica in comunitate!

Peste 100 de angajati Electornic Arts Romania au petrecut impreuna mai mult de 500 de ore de voluntariat implicandu-se in primele activitati de voluntariat sprijinit de angajator, organizate de companie vineri, 15 septembrie. Biroul din Bucuresti al EA Inc. a participat la doua actiuni ce au avut loc simultan, dorind sa contribuie intr-un mod pozitiv in comunitatile in care compania is desfasoara activitatile.

Colegii din birourile din Japonia si Canada vor urma exemplul celor din Bucuresti in alte proiecte sociale locale demonstrand astfel angajamentul EA Inc. pentru implicarea directa in rezolvarea problemelor comunitatilor – numarul total al angajatilor implicati se va ridica la 750 in cele trei locatii.

O echipa formata din angajatii Electronic Arts Romania a colaborat cu Let’s Do It, Romania! pentru a curata portiuni din padurea Snagov, ajutand astfel la imbunatatirea calitatii aerului si esteticii spatiului public. Voluntarii au reusit sa adune si separe 300 de saci de deseuri in timp record.

6

O alta echipa s-a mobilizat si a participat, alaturi de organizatia Concordia, la vopsirea, reconditionarea si modernizarea camerelor din cladirea de locuinte sociale pe care o gestioneaza organizatia. Locuintele sociale Concordia ofera 50 de locuri pentru tineri ce provin din grupuri vulnerabile, care au deja un loc de munca si sunt in curs de pregatire pentru o viata independenta. Angajatii Electronic Arts Romania au muncit o zi intreaga pentru a se asigura ca locuintele sunt conforme codurilor de sanatate publica si ofera tinerilor o experienta de viata imbunatatita si au reusit sa acopere peste 3000 de metri patrati, in o singura zi de lucru.

5

“Voluntariatul sprijinit de angajator este una dintre cele mai importante si eficiente modalitati prin care angajatorii pot sa isi sporeasca impactul asupra comunitatii, oferind, in acelasi timp, angajatilor o experienta de implicare de insemnatate pentru acestia. Pro Vobis colaboreaza de peste 5 ani cu diverse companii si angajatori din Romania pentru a dezvolta aceste activitati de voluntariat de o zi pentru echipele de angajati. Suntem incantati ca am avut ocazia sa colaboram cu Electronic Arts si ca am coordonat cel mai mare numar de angajati de pana acum, in doua activitati ce au avut loc simultan. A fost onoarea si placerea noastra sa sprijinim efortul voluntar al angajatilor care sunt pasionati de imbunatatirea vietii tinerilor si a mediului si care au fost de acord sa accepte această provocare intr-o zi de lucru cu totul diferita de cea cu care sunt obisnuiti. Efortul depus de ei, motivarea de care au dat dovada si grija lor au fost o inspiratie pentru noi toti, dovedind inca o data valoarea incontestabila a activitatilor de voluntariat.” a declarant Corina Pintea, director executiv al Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat.

„Avem sansa de a lucra cu talentul extraordinar care exista in fiecare tara asa ca minimum-ul pe care il putem face este sa ne aducem contributia in sprijinul acestor comunitati si in acelasi timp sa-i ajutam pe angajatii nostri sa se simta mandri ca lucreaza pentru o companie care recunoaste valoarea voluntariatului si valorile comunitatilor in care opereaza.” ne-a spus Mala Singh – Chief People Officer at Electronic Arts, chiar la locul actiunii.

3

Electronic Arts Inc. este lider global in industria software de divertisment interactiv. EA dezvolta jocuri, continut si servicii online pentru console conectate la internet, computere personale, telefoane mobile si tablete.

2 1