12 ani de cercetari confirma: Tricourile SNV colorate inveselesc voluntarii!

Dupa 12 ani de observare a fenomenului SNV (Saptamana Nationala a Voluntariatului), departamentul de evenimente al Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat trage concluziile: Tricourile SNV colorate inveselesc voluntarii!

Albe, bordo, galbene, portocalii, negre sau mov, tricourile SNV sunt cele mai dorite embleme ale Saptamanii Nationale a Voluntariatului. Printr-o pata de culoare, ele ne unesc. Desi suntem in jur de 200 de organizatii raspandite in toata tara, in aceasta saptamana un mesaj colorat arata Romaniei ca noi pretuim voluntariatul. Il pretuim pentru ca ne dezvolta, ne transforma si ne aduce multa bucurie. Intr-un cuvant, ne RECREEAZA! De aceea, credem ca verdele e cel mai potrivit pentru a deveni culoarea oficiala a SNV 2014.

SNV 2014 are loc intre 12-18 mai si este cea de-a treisprezecea editie a evenimentului. Ca in fiecare an, Pro Vobis sprijina organizatiile care doresc sa ne devina partenere in Saptamana Nationala a Voluntariatului cu tricouri pentru voluntarii implicati in activitatile din SNV.

Noutati

Anul acesta avem cateva noutati in modul in care ne propunem sa colaboram cu voi:

  • Sistemul de comanda a tricourilor SNV s-a modificat si comenzile le puteti plasa incepand de ACUM! Spre deosebire de anii precedenti, puteti comanda tricouri SNV inainte de inscrierea activitatilor voastre in calendarul SNV, conform regulamentului de mai jos (atentie la data limita!).
  • Inscrierea activitatilor voastre in calendarul SNV va incepe, ca si pana acum. la sfarsitul lunii martie / inceputul lunii aprilie, pe www.voluntariat.ro/snv. In acest an iscrierea activitatilor se realizeaza asadar separat, dupa comanda tricourilor. Urmariti anunturile noastre pentru lansarea inscrierilor in calendar!
  • Pentru ca multi dintre voi sunteti alaturi de noi deja de multi ani in SNV, am decis sa impartim cu voi responsabilitatea de a face Saptamana Nationala a Voluntariatului cat mai vizibila in Romania. De aceea, va propunem sa aduceti o contributie financiara mica (de numai 7 RON/tricou) la realizarea tricourilor SNV pentru voluntarii vostri. Cum anume? Anul acesta, Pro Vobis va suporta circa doua treimi din costul tricourilor SNV, iar organizatia voastra va suporta treimea ramasa din costurile de productie ale tricourilor pe care le comandati.

Partenerii care doresc sa comande tricouri SNV pentru voluntarii lor pot sa aleaga unul din urmatoarele tipuri de pachete cu tricouri SNV 2014:

  • Pachetul 1: 5 tricouri (2S, 2 M, 1L), cu contributia voastra de 35 de RON
  • Pachetul 2 (marimi mici): 5 tricouri (5S), cu contributia voastra de 35 RON
  • Pachetul 3: 14 tricouri (7S, 5 M, 2 L), cu contributia voastra de 98 de RON
  • Pachetul 4: 28 de tricouri (14 S, 9M, 5L), cu contributia voastra de 196 de RON

Nota: S, M si L se refera la dimensiunea tricourilor (mici, medii si mari), cu mentiunea ca marimile sunt putin mai mari decat cele uzuale. La fel ca anul trecut, costurile de expediere vor fi suportate de voi, conform regulamentului de mai jos. 

Regulament pentru comandarea tricourilor

tricou SNV 2014Va rugam sa urmati urmatorul regulament pentru comandarea tricourilor SNV:

1. O organizatie poate comanda maxim 1 pachet. In cazul in care doriti sa comandati mai multe tricouri decat cele disponibile in pachetul 4, vi le putem oferi doar la pretul lor integral. In acest caz, va rugam sa ne contactati pentru detalii la adresa de email specificata mai jos.

2. Tricourile sunt din bumbac si vor fi conforme cu imprimeul atasat (imprimare cu alb,  fata-verso). Modelul imprimat este standard si nu poate fi personalizat la cerere. In functie de stocurile de tricouri disponibile la finalizarea comenzilor voastre, ne rezervam dreptul ca, la nevoie, sa modificam nuanta tricourilor produse, in limitele culorii verzi.

3. Organizatiile care comanda pachete se angajeaza sa inscrie activitati in calendarul national SNV, sa le deruleze si sa le raporteze catre Pro Vobis, conform regulamentului SNV 2014. Regulamentul SNV 2014 va fi publicat odata cu lansarea inscrierilor in calendarul national. Trimiterea solicitarii de tricouri echivaleaza cu exprimarea angajamentului de a derula activitati in SNV 2014. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi in cazul in care organizatia nu si-a respectat angajamentul de a raporta in editiile anterioare ale SNV.

4. Comenzile se realizeaza exclusiv prin email la adresa financiar@provobis.ro, mentionand obligatoriu:

  • tipul de pachet solicitat,
  • datele organizatiei pentru facturare (denumire organizatie, cod fiscal, adresa de facturare)
  • adresa postala la care doriti sa primiti coletul (obligatoriu nume, telefon mobil, strada, numar, localitate si judet).

5. Plata va fi facuta prin ordin de plata in contul specificat pe factura emisa de Pro Vobis in urma comenzii. Factura o primiti atat electronic, dupa comanda, iar apoi in original, in colet.

6. Termenul limita pentru comenzi (inclusiv receptionarea platii sau a dovezii de plata) este 27 martie 2014. Atentie, comanda este considerata plasata doar din momentul receptionarii banilor sau a dovezii platii. Datorita procesului de productie, nu se pot lua in considerare comenzi ulterioare acestei date.

7. Nu este posibila schimbarea comenzii dupa efectuarea platii.

8. Tricourile vor fi expediate la inceputul saptamanii 5-9 mai 2014 (cu o saptamana inainte de SNV), la adresele pe care le veti specifica in comanda.

9. Expedierea coletelor se va realiza prin Fan Courier, cu plata costurilor de transport la destinatar. Costurile estimate de transport sunt de 15 RON pentru pachetul 1, de 15 RON pentru pachetul 2, de 17 RON pentru pachetul 3 si de 20 RON pentru pachetul 4. Pentru locatiile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, pot exista costuri suplimentare in functie de distanta.

Pentru a ramane la curent cu anunturile legate de SNV va rugam sa accesati www.voluntariat.ro/snv si sa va conectati la www.facebook.com/saptamanaSNV

Start la comenzi, va asteptam!

Contact SNV

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat

Cluj-Napoca | programe@provobis.ro | tel. 0264-412 897

www.voluntariat.ro/snv