Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat

Cercetare privind colaborarea dintre ONG-uri si companii in domeniul voluntariatului

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat deruleaza o cercetare cu privire la colaborarea dintre companii si organizatiile nonprofit in vederea implicarii angajatilor companiilor in activitati de voluntariat. Daca reprezinti un ONG vrem si parerea ta! Completarea chestionarului dureaza maxim 10 minute.

Cui se adreseaza chestionarul?

  • reprezentanti ai ONG-urilor din Romania

Acceseaza chestionarul la următorul link:

http://goo.gl/forms/DGdml41wIH

Care este scopul cercetarii?

  • sa identifice aspectele care ar putea stimula ONG-urile sa colaboreze cu companiile pentru implicarea angajatilor in activitati de voluntariat;
  • sa identifice bune practici in colaborarea dintre organizatii si companii pentru dezvoltarea de programe de voluntariat.
  • sa identifice potentiale servicii pe care Pro Vobis le poate dezvolta pentru a facilita colaborarea dintre organizatii si companii in vederea dezvoltarii de programe de voluntariat;

Rezultatele cercetarii vor fi utilizate numai agregat, asigurandu-se confidentialitatea informatiilor oferite de respondenti. Informatiile referitoare la cercetare nu vor cuprinde referiri nominale la respondenti (atat persoanele fizice cat si organizatiile pe care acestea le reprezinta) si nici la companiile mentionate de catre respondenti.

Contact

Pentru orice informatii suplimentare va rugam contactati Pro Vobis la provobis@provobis.ro, 0264 412897, persoana de contact Cristina Rigman. Prezenta cercetare este derulata cu sprijinul financiar al C.S. Mott Foundation.

Va multumim!