Proiect EVS de 9 luni in Plasencia, Spania

Vrei sa pleci 9 luni ca voluntar EVS in Plasencia, Extremadura Nord, Spania?

Stagiul de voluntariat incepe la 1 mai 2015, cand ASOCIACIÓN MULTIDEPORTIVA EUEXIA asteapta 3 voluntari EVS (din Romania, Italia si Suedia).

Voluntarii vor organiza activitati pentru timpul liber al pacientilor Centrului de zi pentru persoane cu deficiente intelectuale. Tipul de activitate va fi stabilit impreuna cu coordonatorul programului EVS, in funcție de interesele, cunostintele si pasiunile voluntarilor, care vor fi incurajati sa-si dezvolte propriile proiecte in cadrul centrului. Asociatia este complet deschisa la idei noi, intrucat scopul declarat al acesteia este acela de a crea un spatiu comun pentru imbogatirea experientelor.

Voluntarul EVS selectat, va locui cu alti 4 voluntari, intr-un apartament de 5 camere, avand acoperite integral cheltuielile de cazare si masa, iar cele de transport in limita unui barem dat de program. De asemenea va beneficia de suport lingvistic prin Platforma Lingvistica Erasmus + si va participa la cursurile oferite de Agentia Nationala din Spania in cadrul programului EVS (On-Arrival Training si Mid-Term Meeting).  Mai multe detalii despre functionarea generala a programului EVS puteti gasi pe www.voluntareuropean.ro.

Organizatia gazda ASOCIACIÓN MULTIDEPORTIVA EUEXIA, este o asociatie non-profit plurisportiva, care promoveaza practicarea sportului de catre fiecare segment de populatie.

Procedura de inscriere:

Daca vrei sa aplici pentru acest proiect, te invitam sa trimiti o scrisoare de motivatie aplicata pe proiect si un CV in format European in limba engleza, la adresa voluntar@provobis.ro, pana la data de 28 februarie 2015.

La aceeasi adresa iti stam la dispozitie cu detalii suplimentare legate de modul de functionare al EVS sau de acest proiect.

Te rugăm sa incluzi in scrisoarea de motivatie referiri legate de activitatile anterioare in care ai fost implicat precum si experienta anterioara in proiecte de tineret sau alte proiecte relevante.

Proiectul este finantat prin programul european Erasmus+.