Am deschis inscrierile pentru PORTRET DE VOLUNTAR, editia a opta

Actualizare: Am extins termenul pentru nominalizari pana luni, 27 aprilie 2015, la pranz. Va asteptam!
Voluntarii organizatiei tale sunt cei mai buni? Esti coordonatorul unui voluntar care a contribuit in mod semnificativ, prin energia, talentele sau timpul sau, la bunastarea beneficiarilor vostri sau la proiectele echipei voastre? Vrem sa aflam povestea lui – cum a prins gustul voluntariatului, ce experiente frumoase a trait, de ce crede ca e importanta implicarea in comunitate.
 
*imagini din editiile anterioare ale publicatiei

 

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat te invita sa nominalizezi un voluntar in cea de-a opta editie a publicatiei PORTRET DE VOLUNTAR 2015. Completeaza acest formular de nominalizare si trimite-l pe adresa programe [a rond] provobis.ro pana la data de 27 aprilie 2015, la pranz.

Inca din 2007, publicatia aduna la un loc povesti din viata voluntarilor care presara toata Romania cu fapte bune in beneficiul copiilor, varstnicilor, bolnavilor, care lupta pentru drepturile omului sau protejarea mediului sau care aduc frumosul si utilul in viata comunitatilor de toate dimensiunile. PORTRET DE VOLUNTAR este o oglinda a diversitatii celor care au prins gustul voluntariatului, a experientelor deosebite pe care acestia le traiesc alaturi de cei pe care ii ajuta, a prieteniilor nascute in echipele de voluntari si a tuturor lucrurilor invatate si impartasite alaturi de organizatiile in cadrul carora se implica.

Nominalizarile pot fi facute de organizatii si institutii non-profit din intreaga tara, care coordoneaza si motiveaza acesti oameni speciali. Pentru ca ne dorim ca reflectam experientele unor voluntari din sectoare cat mai diverse, incurajam activ companiile ai caror angajati sunt implicati in actiuni de voluntariat sa ii nominalizeze prin intermediul organizatiilor sau institutiilor beneficiare.

Si pentru ca nici un alt eveniment national nu reflecta mai bine spiritul implicarii in comunitate prin voluntariat si cel al diversitatii de oportunitati, lansarea PORTRET DE VOLUNTAR 2015 va avea loc in contextul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, derulate in perioada 11-17 mai 2015 sub sloganul „Prinde gustul!”.

PORTRET DE VOLUNTAR 2015 este o publicatie electronica, care va fi promovata online la nivel national pe diverse canale, cat si catre mass-media. Editiile anterioare ale publicatiei le puteţi gasi la sectiunea Publicatii.

Contact: programe [a rond] provobis.ro, telefon 0264-412 897.