Managementul Voluntarilor de la A la Z

Pro Vobis este partener in cadrul proiectului ,,Managementul Voluntarilor de la A la Z”, initiat si implementat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca (CVCN), alaturi de o organizatie din Norvegia, IOGT Tippetue. Proiectul urmărește cresterea capacitatii organizationale a 16 ONG-uri din Romania prin eficientizarea muncii lor cu voluntarii si propune organizatiilor participante activitati de formare, consultanta si jobshadowing in alte organizatii cu experienta in domeniul managementului voluntarilor. Apelul pentru ONGuri poate fi accesat aici.

Ineditul acestui proiect este adus de abordarea problematicii specifice managementului voluntarilor printr-o metodă inovatoare: organizarea a 3 reprezentatii de teatru social pe tematica proiectului. Fiecare piesă de teatru se va finaliza cu o dezbatere care va implica publicul prezent. Pro Vobis va contribui activ in partea de formare a participantilor cu privire la etapele managementului voluntarilor si invitam toate organizatiile din Romania interesate sa-si imbunatateasca maniera profesionista de lucru cu voluntarii sa se inscrie ca beneficiari ai acestui proiect.

Proiectul ,,Managementul Voluntarilor de la A la Z” se derulează in perioada aprilie 2014 – martie 2015 și este finanțat prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).