TRAINING SMV: Cum recrutam si selectam voluntarii?

Lansam al doilea modul de training din Scoala Managerilor de Voluntari_editia de primavara!

Modulul 2: “Cum recrutam si selectam voluntarii”

Participarea la acest modul de training va ofera o perspectiva clara asupra strategiilor de recrutare si de selectie a voluntarilor pe care le puteti implementa, a instrumentelor de care aveti nevoie, si, nu in ultimul rand, veti afla o serie de tips & tricks utile in aceste etape ale sistemului de management al voluntarilor. Acest modul se desfasoara sub egida Scolii Managerilor de Voluntari_editia de primavara si cel de-al doilea modul dintr-o serie de 4 module de training a cate 4 ore pe care vi le oferim in perioada 16 februarie – 29 martie 2016.

In procesul de invatare veti beneficia de exemple concrete si de o sesiune dedicata de Q&A. Veti gasi raspuns la intrebari precum:

  • Cum stabilesc de cati si ce fel de voluntari am nevoie?
  • Unde si cum gasesc voluntari potriviti?
  • Cum conving oamenii sa devina voluntari in organizatia mea?
  • Cum sa spun nu unui voluntar care se ofera sa ma ajute?

Cand:

Marti, 1 martie, orele 13-17

Unde:

Cluj-Napoca, Centrul de Training Pro Vobis de pe str. Virgil Fulicea nr. 1 ap.1

Nr. locuri:

Max. 15

Trainer:

Corina Pintea (Pro Vobis) – trainer acreditat ANC cu peste 10 ani de experienta si peste 70 de cursuri sustinute

Taxa de participare:

  • 75 RON pentru cei care doresc sa participe doar la acest modul
  • sau oferta speciala de 240 RON pentru a avea acces la ultimele 3 module ale Scolii Managerilor de Voluntari_editia de primavara si la cele 30 de zile* de consultanta online din partea trainerilor Pro Vobis pe subiectele abordate in cadrul modulelor.

* de la data incheierii Scolii.

Inscriere:

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere, dupa care veti fi contactati via e-mail. Confirmarea locului se face in urma achitarii taxei de inscriere pana cel tarziu in data de 28 februarie. Au prioritate la rezervarea locurilor persoanele care opteaza pentru inscrierea la mai multe module SMV. Pentru alte informatii sau intrebari va rugam sa ne contactati la adresa training@provobis.ro.

Despre noi

Scoala Managerilor de Voluntari este un eveniment Pro Vobis – Centrul National de Resurse de Voluntariat care isi propune sa ofere sprijin organizatiilor si institutiilor care lucreaza cu voluntari in vederea cresterii calitatii implicarii voluntarilor si cresterii calitatii experientei de voluntariat. Misiunea noastra este de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati si de a promova voluntariatul in Romania ca resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea. Pro Vobis a crescut dintr-o organizatie umanitara infiintata de voluntari in 1992 la Cluj-Napoca intr-un centru de voluntariat de succes care, inca din 2002, actioneaza la nivel national prin proiecte inovatoare, campanii de advocacy, evenimente de anvergura, resurse, si servicii de training pentru manageri de voluntari si servicii de consultanta pentru ONGuri si institutii. Pro Vobis este afiliat la Centrul European de Voluntariat avand astfel acces la resurse externe care ne ajuta sa dezvoltam servicii si proiecte inovative si la standarde inalte de calitate.