Pregatim Saptamana Nationala a Voluntariatului 2015

Dragi colaboratori si prieteni ai SNV,

suntem deja cu gandul la primavara si la cea de-a paisprezecea editie a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, care va avea loc in perioada 11-17 mai 2015.

Va asteptam si anul acesta sa fiti alaturi de noi impreuna cu voluntarii vostri, pentru a creste vizibilitatea proiectelor voastre si a reusitelor echipelor de voluntari pe care le implicati. In fiecare an, peste 150 de parteneri locali isi sincronizeaza eforturile intr-o saptamana din luna mai si organizeaza peste 400 de activitati de implicare, promovare si recunoastere a voluntarilor in aproape fiecare din judetele tarii.

Patru modalitati prin care fiecare poate lua parte la SNV:

ORGANIZEAZA evenimente sub egida SNV la tine in localitate, impreuna cu organizatia, institutia sau compania ta!
PARTICIPA la actiuni de voluntariat, incearca o experienta noua ca voluntar!
SPRIJINA actiunile de voluntariat si voluntarii implicati in SNV, prin donatii!
SCRIE despre voluntari si organizatiile din spatele lor, ca sa afle si altii!

Daca sunteti parteneri mai vechi ai evenimentului, va invitam sa incepeti planificarea activitatilor, pentru a putea lucra din timp la un plan de organizare, recrutare, comunicare si de dezvoltare a unor parteneriate cu organizatii, institutii, companii si mass-media din comunitatea voastra.

Daca nu ati mai luat parte la SNV, va invitam sa dezvoltati idei de evenimente cu, pentru sau despre voluntari, sa va formati o echipa si sa le puneti in practica in perioada 11-17 mai. SNV (Saptamana Nationala a Voluntariatului) este un eveniment national anual care are loc in fiecare primavara, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. Raspunsuri la intrebarile voastre despre modul de organizare al SNV speram sa gasiti pe pagina evenimentului (aflat in reconstructie, pentru ca va pregatim un site proaspat si atractiv!). Daca totusi aceste informatii nu v-au lamurit indeajuns, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0264-412 897, e-mail programe@provobis.ro.

Spor asadar la planificare si ne reauzim in curand cu alte vesti despre editia de anul acesta!