Prinde gustul SNV: inscrieri deschise!

MAI atractiv, MAI dinamic, MAI aproape! Luna mai te asteapta sa te alaturi voluntarilor si organizatiilor care cred in puterea voluntariatului si vor sa ii ajute si pe altii sa prinda gustul acestei experiente minunate. Tocmai de aceea, ti-a pregatit un calendar care abia asteapta sa faca cunostinta cu actiunea de voluntariat pe care organizatia, institutia sau grupul la care esti afiliat le planuieste pentru perioada 11-17 mai 2015, adica Saptamana Nationala a Voluntariatului. Si nici nu te asteapta oricum, ci in casa noua si in straie nou-noute. Foarte pe scurt, Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat te asteapta la noua adresa SNV – www.saptamanavoluntariatului.ro – sa descoperi chiar tu cum te poti implica intr-o editie spectaculos de apetisanta a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, derulata sub sloganul „Prinde gustul!”.

Prinde gustul!

Ce noutati iti aducem? Dupa multi ani si editii in care ne-a fost alaturi si ne-a unit eforturile din fiecare primavara, sigla Saptamanii Nationale a Voluntariatului ia o binemeritata pauza…si se transforma intr-o sigla mai simpatica, mai vizibila si care reflecta mai bine spiritul SNV. Si pentru ca ne dorim un SNV mai prietenos si mai dinamic, ti-am pregatit la pachet un site nou-nout (www.saptamanavoluntariatului.ro) pe o adresa mai usor de retinut si de dat mai departe, pe care speram ca vei gasi mai usor informatiile, povestile si inspiratia de care ai nevoie. La sectiunea Contul meu de pe site gasesti tot ce ai nevoie pentru a deveni partener SNV 2015, la sectiunea Lista parteneri vezi cine s-a alaturat deja, iar la sectiunea Calendarul activitatilor gasesti o mica parte din sutele de activitati care continua sa fie planificate si inscrise pentru sarbatoarea voluntariatului din luna mai. Iar la sectiunea Portret de Voluntar afli cum poti promova povestea voluntarilor care se implica alaturi de organizatia ta. Nu uita nici de animatia SNV, pe care o poti da mai departe pentru a raspandi vorba!

Si pentru ca inscrierile sunt deschise (pana in 3 mai 2015!), nu va ramane tuturor decat sa faceti cei 10 pasi necesari pentru a deveni partenerii SNV 2015 si a umple calendarul cu activitati frumoase de celebrare a voluntariatului, care sa ajute oameni tot mai multi si mai diversi din comunitatile noastre sa incerce si sa deprinda gustul voluntariatului.

SNV este un eveniment national anual menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.

Pentru a va alatura SNV, dar si pentru alte informatii si detalii complete de contact, va asteptam pe www.saptamanavoluntariatului.ro !