Provocare video de la „Portret de voluntar” 2016!

Anul acesta „Portret de voluntar” se pune in miscare si vine cu o provocare! Filmeaza-te transmitand un mesaj de maxim 2 minute prin care sa incerci sa ii convingi si pe altii ca merita sa devina voluntari, pornind de la propria ta experienta de voluntar. Singura conditie este ca tu insuti/insati sa ai deja experienta de voluntariat, astfel ca mesajul tau sa fie cat mai convingator! Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat colecteaza mesajele voastre in publicatia online „Portret de voluntar” editia a noua, care va fi lansata de pe pagina www.portretdevoluntar.provobis.ro in Saptamana Nationala a a Voluntariatului, 9-15 mai.

Regulament „Portret de voluntar” editia 2016

-> Inscrierile se efectueaza prin formularul disponibil aici: http://goo.gl/forms/zZAODQ9XSi

-> Cine poate realiza si propune un material video pentru Portret de voluntar 2016? Voluntari de orice varsta (minim 15 ani, conform legii) si din orice colt al tarii. Preferam mesajele individuale, insa ne puteti trimite si mesaje de grup.

-> Nu este nevoie de filmare profesionista, editare si efecte speciale, oricine putand sa se filmeze chiar si cu un smartphone. Singura conditie este ca imaginea si sunetul sa fie clare si sa poata fi usor urmarite. Te poti filma tu insuti sau poti ruga pe cineva sa te filmeze in timp ce vorbesti. Incearca sa fii cat mai convingator!

-> Mesajul trebuie sa fie in limba romana.

-> Avem nevoie sa ne trimiti materialul video in original. Poti folosi www.wetransfer.com pentru a-l transfera.

-> Durata maxima a unui material video inscris: 2 minute

-> Termen limita de trimitere a inscrierilor: 5 mai 2016

-> Ne rezervam dreptul de a selecta materialele video primite, in vederea publicarii pe site.

-> Prin inscrierea ta in campanie, ne acorzi dreptul de a folosi materialul tau video in cadrul publicatiei online „Portret de voluntar”, dar si in cadrul altor campanii de promovare a voluntariatului derulate de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, cu mentionarea autorului.

Despre „Portret de voluntar”

Publicatia electronica „Portret de voluntar” este o colectie de povesti ale unor voluntari care au prins gustul voluntariatului si pun mult suflet in ceea ce fac, povesti culese de la organizatii si voluntari din intreaga tara, in urma unui apel public. Inca din 2007, Pro Vobis aduna in aceasta publicatie povesti din viata voluntarilor care presara Romania cu fapte bune. „Portret de voluntar” este o oglinda a diversitatii oamenilor care au prins gustul voluntariatului, a cauzelor pentru care activeaza, a experientelor pe care le traiesc si a gandurilor impartasite de acestia. Incepand cu editia a opta (2015), „Portret de voluntar” face parte din campania Saptamana Nationala a Voluntariatului si se poate accesa la adresa web www.portretdevoluntar.provobis.ro.