Policy Recommendations for Improved ESC Quality

Policy Recommendations for Improved ESC quality – este un set de recomandari pentru cresterea calitatii proiectelor de voluntariat ESC, produs in cadrul proiectului de parteneriat strategic EVS Realm: Masters of the Learning Path. Documentul este rezultatul unui proces de consultare si analiza de 2 ani, realizat in contextul transferului de la programul Serviciul European de Voluntariat la Corpul European de Solidaritate, ingloband experienta celor 4 parteneri de proiect, dar si rezultatele cercetarii realizate in cadrul proiectului. Documentul reuneste sugestii de crestere a calitatii proiectelor, punand accent pe dimensiunea de mentorat din cadrul acestora si oferind atat justificari pentru setul de recomandari, ancorate in experiente de proiect, cat si informatii despre programul ESC si 4 analize nationale ale procesului de mentorat, rezultate in urma interpretarii raspunsurilor la cercetarea lansata de partenerii de proiect in 2017. 

Publicatia a fost realizata in limba engleza, insa varianta ei prescurtat (primele 4 capitole) este disponibila si in limbile romana, greaca, poloneza, franceza si flamanda, pentru a putea fi utilizata mai usor in tarile parteneriatului.

Pentru detalii suplimentare despre documentul de pozitie si proiectul in care a fost creat, precum si despre rationamentele pe care sunt fundamentate propunerile, va rugam sa ne contactati la provobis@provobis.ro.