„The Entrepreneur as a discoverer” training course

 “The Entrepreneur as a discoverer” Training Course

Daca

–          vrei sa iti dezvolti abilitatile de antreprenoriat, creativitate si spirit critic, sa inveti sa gestionezi riscuri si sa gasesti solutii creative la probleme,

–          vrei sa inveti care este diferenta intre decoperire, inovare si inventie,

–          costurile de oportunitate si profit, tipurile de riscuri si modalitatile de gestionare a esecurilor iti trezesc curiozitatea,

–          esti un tanar cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani locuiesti in Cluj-Napoca si

–          esti disponibil in perioada 6-8 septembrie 2017,

atunci tu esti persoana pe care o cautam!

Cand si unde?

Cursul va avea loc in Cluj-Napoca, in perioada 6-8 septembrie 2017, la Hotel Agape, Str. Iuliu Maniu, nr. 6.

Cursul se va desfasura in limba engleza.

Programul cursului va fi in intervalul 09:00-17:00.

In program este inclusa intr-o dupa-amiaza o deplasare in afara Clujului pentru toti cursantii, cu costurile acoperite de organizatori.

De ce organizam acest curs?

Obiectivele noastre sunt:

–          Intelegerea instrumentelor si principiilor de baza in economie;

–          Crearea unui spatiu pentru practicarea si imbunatatirea abilitatilor antreprenoriale de baza – comunicare si networking;

–          Intelegerea conditiilor si competentelor necesare pentru succes in antreprenoriat;

–          Sprijinirea gandirii pozitive si a motivatiei tinerilor in contextul actual.

Continutul cursului:

“The Entrepreneur as a discoverer” este un training interactiv de abilitati antreprenoriale, bazat pe o abordare centrata pe cursant. Cursul este impartit in doua module:

1) Bazele antreprenoriatului si

2) Tehnici creative si spirit critic in antreprenoriat.

 

Concepte-cheie si teme abordate:

introducere in bazele economiei si afacerilor, antreprenorii – persoane de actiune, resurse limitate si proprietate privata, diviziunea muncii, decoperire, inovare si inventie, tehnici de rezolvare a problemelor, tehncii de gandire creativa si critica, costuri de oportunitate si profit, tipuri de riscuri, riscuri, esec si profit.

Detalii despre traineri

Trainerii sunt persoane cu experienta de formare din echipa Industry Watch din Bulgaria, o companie de cercetare si consultanta cu o experienta de peste 13 ani, specializata in monitorizarea si analiza dinamicilor macro-economice, a riscurilor la nivel politic si de business din Bulgaria, care furnizeaza servicii pentru decizii de investitii mai bune.

Conditii de participare

Participarea la curs este gratuita.
Mesele pe perioada cursului (pranz si cina) si pauzele de cafea sunt asigurate de organizatori, la fel si costurile pentru deplasarea in afara Clujului.

Nu sunt asigurate costuri de cazare.

Participantii trebuie sa aiba disponibilitatea de a participa integral pe toata perioada cursului.

Cunostinte avansate de limba engleza sunt necesare, intrucat limba de lucru folosita va fi exclusiv limba engleza.

Inscrie-te si tu aici!

Termenul limita pentru inscriere este 23.08.2017.

Doar participantii considerati eligibili vor fi contactati. Criteriul principal de selectie este motivatia celor inscrisi. Acestia vor fi contactati telefonic de o persoana din echipa Pro Vobis.

Detalii despre proiect

Trainingul se desfasoara in cadrul proiectului “„Volunteer validation – an investment in own profession future”, co-finantat prin programul ERASMUS+, Key action – Cooperation for innovation and the exchange of good practices/ Strategic Partnerships for youth, coordonat de catre “National alliance for volunteer action” din Bulgaria impreuna cu partenerii sai, Asociatia Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, Romania, Bulgarian Association for People Management, Bulgaria, CESIE, Italia, Industry Watch Group, Bulgaria, EDOS Foundation, Olanda, Consejo de la Juventud de España, Spania si Universitatea “Kliment Ohridski”, Bulgaria.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa programe@provobis.ro sau la numarul de telefon 0264-412 897.