TreasureBox for Mentors

TreasureBox for Mentors and other support-persons in ESC este un set de metode de lucru pentru mentori si alte persoane-suport din proiecte ESC, produs in cadrul proiectului de parteneriat strategic EVS Realm: Masters of the Learning Path.

Este un set de 26 de metode concrete pe care mentorii le pot folosi in diferite momente ale relatiei de mentorat cu tinerii voluntari europeni, in functie de nevoile lor si de etapa din procesul lor educational-emotional. Metodele sunt impartite in 4 categorii de sprijin: construirea unei relatii pozitive in echipa de proiect, sprijin personal, emotional si bunastare mentala, rezolvarea problemelor si sprijin pentru dezvoltarea personala si procesul de invatare. Pe langa metodele incluse, puteti gasi in acest ghid practic si cateva studii de caz din experiente reale ale mentorilor, clarificarea rolului de suport in acceptiunea partenerilor de proiect, dar si informatii despre mentoratul in proiectele de scurta-durata sau sfaturi pentru mentori.

Pentru detalii suplimentare despre curs si proiectul in care a fost creat, precum si despre modalitati de aprofundare a continutului, va rugam sa ne contactati la provobis@provobis.ro.