Va invitam in Saptamana Nationala a Voluntariatului!

Prinde gustul SNV: inscrieri deschise!

Prinde gustul SNV: inscrieri deschise!

MAI atractiv, MAI dinamic, MAI aproape! Luna mai te asteapta sa te alaturi voluntarilor si organizatiilor care cred in puterea voluntariatului si vor sa ii ajute si pe altii sa prinda gustul acestei experiente minunate. Tocmai de aceea, ti-a pregatit un calendar care abia asteapta sa faca cunostinta cu actiunea de voluntariat pe care organizatia, institutia sau grupul la care esti afiliat le planuieste pentru perioada 11-17 mai 2015, adica Saptamana Nationala a Voluntariatului. Si nici nu te asteapta oricum, ci in casa noua si in straie nou-noute.

Foarte pe scurt, Pro Vobis – te asteapta la noua adresa SNV – www.saptamanavoluntariatului.ro – sa descoperi chiar tu cum devii partener local intr-o editie spectaculos de apetisanta a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, derulata sub sloganul „Prinde gustul!”.

Afla mai multe aici!

Am deschis inscrierile pentru PORTRET DE VOLUNTAR, editia a opta

Asteptam povestea voluntarilor vostri!

Voluntarii organizatiei tale sunt cei mai buni? Esti coordonatorul unui voluntar care a contribuit in mod semnificativ, prin energia, talentele sau timpul sau, la bunastarea beneficiarilor vostri sau la proiectele echipei voastre? Vrem sa aflam povestea lui – cum a prins gustul voluntariatului, ce experiente frumoase a trait, de ce crede ca e importanta implicarea in comunitate.

Pro Vobis te invita sa nominalizezi un voluntar in cea de-a opta editie a publicatiei PORTRET DE VOLUNTAR 2015. Completeaza acest formular de nominalizare si trimite-l pe adresa programe@provobis.ro pana la data de 27 aprilie 2015, la pranzAfla mai multe aici!

Conecteaza-te la SNV si prin:

Facebook