Va vrem parteneri in Saptamana Nationala a Voluntariatului!

SNV – Saptamana Nationala a Voluntariatului, aflata la editia a XV-a, va avea loc anul acesta in perioada 9-15 mai, sub sloganul „Orice zi e buna pentru a fi voluntar!”. SNV este sarbatoarea nationala anuala a voluntariatului. Impreuna cu sute de parteneri – organizatii, institutii, grupuri de initiativa si voluntarii acestora, din toata tara – facem voluntariat sincron si organizam evenimente de promovare si premiere, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru voluntariat si a ne face auziti.

Calendarul national SNV este deschis pentru activitatile cu care planuiti sa marcati evenimentul! Ce fel de activitati se pot afilia cu SNV? Actiuni publice de voluntariat, evenimente organizate cu voluntari, pentru voluntari si despre voluntari sau voluntariat, adica targuri de oportunitati, cursuri, campanii de informare pe diverse subiecte, gale de premiere sau petreceri pentru voluntari, campanii de recrutare de noi voluntari, expozitii, samd! Pe scurt, evenimente prin care sarbatoriti public voluntariatul sau in cadrul organizatiei si al echipei de voluntari.

SNV este un eveniment initiat si coordonat la nivel national de catre Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat incepand cu anul 2002 si implementat in colaborare cu parteneri locali si centre de voluntariat. Ca in fiecare an, va sprijinim cu tricouri la un pret special si diverse alte materiale promotionale in format electronic, cat si cu promovare la nivel national.

Detalii despre cum puteti deveni parteneri SNV 2016 gasiti la http://www.saptamanavoluntariatului.ro/haideti-sa-umplem-calendarul-snv-2016/

Va asteptam cu drag alaturi de SNV si anul acesta, la editia aniversara de 15 ani!

Afis web SNV 2016