Ziua Internațională a Voluntarului – 2019

Voluntarii schimbă comunități iar voluntariatul schimbă oameni!

Pe 5 decembrie te provocăm să-i inspiri și pe alții prin modul în care voluntariatul a contribuit la creșterea ta și să sărbătorești împreună cu noi Ziua Internațională a Voluntarului!

#5yearschallenge? Ce zici de un #volunteeringyearschallenge, în care ne spui despre tine înainte și după experiențele tale de voluntariat și despre schimbarea pe care ai simțit-o pe pielea ta prin implicare?

Trimite-ne 2 poze cu tine, una de dinainte să începi călătoria spre lumea voluntariatului și una cu tine acum, în plină desfășurare de forțe, în postura de voluntar la datorie. Spune-ne într-un paragraf cum te-a ajutat voluntariatul să devii persoana de astăzi, ce abilități sau talente ai căpătat, cu ce tip de oameni valoroși te înconjori și cum arată viața ta în prezent datorită voluntariatului – adică în ce moduri magice și neașteptate ai crescut.

Adevărul e că pentru cei care nu sunt în bula noastră, a voluntarilor dedicați și fără stare, voluntariatul rămâne o activitate dubioasă și neînțeleasă, dar putem ușor să-i convingem de beneficii.
Inspiră-i la implicare prin povestea ta!

Trimite-ne toate materialele de mai sus pe adresa de email programe@provobis.ro până pe 4 decembrie și urmărește-ne pe pagina de facebook și pe instagram, unde sărbătorim online, cu postări adunate de la voluntari din toată țară, frumusețea voluntariatului!

Ești pregătit să pornim #volunteeringyearschallenge ?

Urmărește-ne pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/AsociatiaProVobis/

Urmărește-ne pe pagina de instagram:
https://www.instagram.com/pro_vobis/